Археолошки институт представља јединствену, централну научно-истраживачку установу у Србији која је посвећена археологији. Основала га је Српска академија наука и уметности 1947. године, а од 1961. је самостална установа.

  • No products in the cart.

poziv za COOLTOUR multiplier događaj

poziv za COOLTOUR multiplier događaj

Arheološki institut u Beogradu u saradnji sa Klubom studenata arheologije, ima posebnu čast i izuzetno zadovoljstvo da Vas pozove na MULTIPLIER DOGAĐAJ COOLTOUR projekta, ERASMUS + programa Evropske unije.
U ponedeljak 04. decembra sa početkom od 16:30h časova, organizovaćemo Multiplier event, sa ciljem promocije evropskog projekta COOLTOUR i njegovih dostignuća. Od 18:00h u prostoru KC Grad-a ćemo kroz panel diskusiju započeti dijalog gde će učestvovati stručnjaci iz različitih oblasti kulture i turizma, kao i mladi ambasadori projekta. Videćemo koji su to medotološki i digitalni alati objedinjeni u priručniku, a sve u cilju kvalitetnog dijaloga izmedju mladih i stručnjaka u oblasti kulturnog nasledja.

Posebno želimo da istaknemo Okrugli sto, sa početkom u 19:50 časova. Čast nam je što će svoje učešće uzeti eminentni stručnjaci iz oblasti interpretacije kulturnog nasleđa – Tamara Ognjenović, Artis centar, istorije – Marko Pištalo, V beogradska gimnazija i knjiženosti – Slaviša Pavlović, renomirani pisac i scenarista.
Dodjite da se upoznate sa COOLTOUR rezultatima kojima će slediti i koktel.

Agendu možete pronaći na linku: https://drive.google.com/file/d/1wIgn9WsOl0Ao79sdTus60m2nTq5b428x/view?fbclid=IwAR0TlKzyB2Jwjf7G6E1e_TwqA4E6PdxQ7hmz6NBsGtJQdhMzMHh746a0EH8
COOLTOUR smernice su dostupne https://project.cooltour.app/toolkit-for-heritage-managers/

Подели ово