Археолошки институт представља јединствену, централну научно-истраживачку установу у Србији која је посвећена археологији. Основала га је Српска академија наука и уметности 1947. године, а од 1961. је самостална установа.

  • No products in the cart.
a

Награда Фонда за Науку за истакнуте научне резултате на реализацији пројеката у друштвено-хуманистичким наукама.

Награда Фонда за Науку за истакнуте научне резултате на реализацији пројеката у друштвено-хуманистичким наукама.

Велика нам је част да поделимо вест да је наша колегница Емилија Николић, као руководилац пројекта MoDeCo2000 из програма ПРОМИС, Фонда за Науку, примила признање за истакнуте научне резултате на реализацији пројеката у друштвено-хуманистичким наукама. У оквиру обележавања 5 година од оснивања Фонда за науку у Југословенском драмском позоришту, 20. марта, награду јој је уручила министарка науке, технолошког развоја и иновација Јелена Беговић. Археолошки институт је био носилац пројекта MoDeCo2000, а учесници пројекта су били Технолошки факултет Нови Сад и Институт за испитивање материјала.

За Више информација о пројекту посетите сајт https://www.our-modeco2000.com/, док за више информација о самом догађају и награди можете посетити https://www.srbija.gov.rs/vest/772182/fond-za-nauku-ima-veliki-znacaj-za-naucnu-zajednicu-u-srbiji.php