Археолошки институт представља јединствену, централну научно-истраживачку установу у Србији која је посвећена археологији. Основала га је Српска академија наука и уметности 1947. године, а од 1961. је самостална установа.

  • No products in the cart.
a

ИНТЕРНИ ПОЗИВ ИСТРАЖИВАЧИМА АРХЕОЛОШКОГ ИНСТИТУТА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ИЗ ПРОГРАМА ДОКАЗ КОНЦЕПТА (PROOF OF CONCEPT – PoC)

ИНТЕРНИ ПОЗИВ ИСТРАЖИВАЧИМА АРХЕОЛОШКОГ ИНСТИТУТА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ИЗ ПРОГРАМА ДОКАЗ КОНЦЕПТА (PROOF OF CONCEPT – PoC)

Археолошки институт – Институт од националног значаја за Републику Србију, позива своје истраживаче да се пријаве на интерни програм за иновативне пројекте под називом Доказ концепта, односно Proof-of-Concept (PoC). Право учешћа у позиву имају искључиво запослени Археолошког института.

Средства за финансирање пројеката у оквиру овог интерног програма обезбеђена су из пројекта Serbia Accelerating Innovation and Growth Entrepreneurship (SAIGE).  Буџет по појединачном пројекту из програма Доказ концепта износи од 5.000,00 EUR до 30.000,00 EUR. Максимални рок за завршетак пројекта је 31. децембар 2024. године.

Позив је отворен од 05.04.2024. до 05.05.2024. године у 23.59h. Све информације истраживачи могу добити слањем упита на имејл адресу ktt@ai.ac.rs.

Текст интерног позива и конкурсну документацију можете преузети ОВДЕ.