Археолошки институт представља јединствену, централну научно-истраживачку установу у Србији која је посвећена археологији. Основала га је Српска академија наука и уметности 1947. године, а од 1961. је самостална установа.

  • No products in the cart.
a

ИНТЕРНИ ПОЗИВ ИСТРАЖИВАЧИМА АРХЕОЛОШКОГ ИНСТИТУТА ДА СЕ ПРИЈАВЕ НА КОНКУРС ЗА МЛАДЕ ИСТРАЖИВАЧЕ ПОД НАЗИВОМ SЕЕD RESEARCH GRANT.

ИНТЕРНИ ПОЗИВ ИСТРАЖИВАЧИМА АРХЕОЛОШКОГ ИНСТИТУТА ДА СЕ ПРИЈАВЕ НА КОНКУРС ЗА МЛАДЕ ИСТРАЖИВАЧЕ ПОД НАЗИВОМ SЕЕD RESEARCH GRANT.

Археолошки институт у Београду – Институт од националног значаја за Републику Србију, позива истраживаче да се пријаве на Интерни конкурс за младе истраживаче под називом Seed Research Grant.

Право учешћа у позиву имају искључиво запослени Археолошког института.

Потребна средства за финансирање пројеката у оквиру овог интерног програма обезбеђена су из пројекта Serbia Accelerating Innovation and Growth Entrepreneurship (SAIGE).  Буџет по појединачном пројекту износи до 8.000€, док је укупан одобрен буџет за позив 50.000€. Максимално трајање пројекта је 4 месецa.

Позив је отворен од 16.04.2024. до 30.04.2024. године у 21h. Све информације кандидати могу добити слањем упита на имејл адресу pmo@ai.ac.rs.

Текст интерног позива и конкурсну документацију можете преузети ОВДE.